Warmterijk Spouwmuurisolatie

Waarom isoleren

Waarom isoleren

Het na-isoleren van de spouwmuren staat gelijk aan meer wooncomfort. De binnenmuren voelen direct warmer aan. Dankzij de superisolerende werking van de wol houdt uw woning deze warmte gelijk beter vast. De CV hoeft daardoor minder hard te werken om uw woning op een behaaglijke temperatuur te houden. Ook ´s zomers kunt u profijt hebben van onze spouwmuurisolatie. Het werkt namelijk ook uitstekend om de zomerhitte buiten te houden.

Als uw woning is gebouwd tussen 1920 en 1975, zijn de spouwmuren hoogstwaarschijnlijk niet geïsoleerd. Hierdoor verliest u onnodig veel, kostbare warmte. Door uw muren te voorzien van onze hoogwaardige inblaaswol voorkomt u dat er nog langer warmte verloren gaat. U realiseert hiermee een forse besparing die kan oplopen tot maar liefst 33% op uw energierekening. De investering verdient zich hierdoor al terug binnen 3 tot 4 jaar.

We zijn voor het verwarmen van onze woning hoofdzakelijk afhankelijk van fossiele brandstoffen. De voorraden aardgas en olie zijn echter niet onuitputtelijk. Bovendien komt bij de verbranding CO2 vrij. Een van de belangrijkste oorzaken van de broeikasproblematiek. Wanneer u uw spouwmuren laat isoleren verbruikt u minder energie. Hierdoor bespaart u niet alleen uw portemonnee maar ook het milieu.

Isoleren met Supafil is goed voor het wooncomfort, goed voor de kostenbesparing en goed voor het milieu!

Adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en dat verdient een persoonlijke aanpak.

Gratis adviesgesprek