Warmterijk Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie Hardenberg

Al vele jaren vertrouwen inwoners van Hardenberg en omgeving op hoogwaardig spouwmuurisolatie van Warmterijk. Mede door onze jarenlange ervaring zijn we in staat uw gevel zo professioneel mogelijk te isoleren. Vraag vrijblijvend een scherpe prijs voor spouwmuurisolatie aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met onze beste prijs voor spouwmuurisolatie in Overijssel.

Werkwijze spouwmuurisolatie Hardenberg

  1. Eerst wordt onderzocht of de spouw geschikt is voor het inblazen van isolatie. Beschadigde gevels moeten eerst hersteld worden.
  2. De erkend installateur zal de juiste spuitmond kiezen en, op kruispunten van de voegen, gaten in de muur boren volgens een specifiek boorpatroon.
  3. Via deze gaten wordt Supafil in de spouw geblazen, van beneden naar boven.
  4. Tot slot worden de boorgaten weer gedicht met authentiek cement, waardoor het uitzicht van de gevel ongewijzigd blijft.

Referenties Spouwmuurisolatie Hardenberg

Ik ben heel tevreden over het effect van de spouwmuurisolatie: gelijkmatige warmte in de gehele woning, eindelijk een aangename temperatuur in mijn badkamer en minder gasverbruik . Bovendien ben ik tevreden over de wijze waarop Warmterijk de werkzaamheden in goed overleg heeft uitgevoerd.

Hans Baars, Hardenberg

Adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en dat verdient een persoonlijke aanpak.

Gratis adviesgesprek

Werkgebied