Warmterijk Spouwmuurisolatie

PUR schuim

pur spouwmuurisolatie

Het isoleren van spouwmuren met PUR schuim wordt al meer dan 30 jaar met succes toegepast. Het aanbrengen van PUR isolatieschuim in spouwmuren gebeurt snel en zonder enige drukopbouw. Dit gebeurt met een speciaal door Warmterijk ontwikkelde doseermachine.

PUR schuim is tochtvrij, volledig waterafstotend en tegelijkertijd ademend. Het vloeibare mengsel vult de kleinste hoekjes en kieren in de spouw en sluit ze naadloos af. Op plaatsen waar andere isolatiematerialen het laten afweten, isoleert PUR schuim perfect. Smalle spouwen, kleine voegen of muren van poreuze betonsteen vormen voor PUR geen enkel probleem.

Een groot voordeel van PUR schuim is zijn sterk hechtende werking. Daardoor vormt het een extra versteviging voor slecht gevoegde of ankerloze muren. Bovendien krimpt, verzakt of verkruimelt het isolatiemateriaal niet. Eenmaal aangebracht, gaat PUR een leven lang mee.

Isoleren doet u doorgaans maar een keer in uw leven. Daarom kiest u voor de beste oplossing in uw situatie. Met PUR schuim bent u verzekerd van de beste bescherming tegen weer en wind.

Adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en dat verdient een persoonlijke aanpak.

Gratis adviesgesprek