Warmterijk Spouwmuurisolatie

Knauf Supafil

Knauf Supafil inblaaswol

Supafil is de eerste innovatie op het gebied van spouwmuurisolatie sinds ruim 30 jaar. Supafil is een inblaaswol die speciaal door Knauf wordt gefabriceerd met maar één doel voor ogen: het optimaal isoleren van spouwmuren. Dankzij het verfijnde en unieke productieproces, ontstaat een witte wol die zacht aanvoelt. Het witte uiterlijk heeft Supafil te danken aan de speciale siliconen behandeling, waardoor het als enige inblaaswol volledig waterafstotend is.

Supafil bestaat voor ongeveer 97% uit glas, waarvan ruim drie kwart uit gerecycled glas. Dit maakt Supafil tot een uiterst duurzaam product, wat bovendien onbrandbaar is. Dit uit zich in een Eurobrandklasse A1. Daarnaast beschikt Supafil over zeer gunstige eigenschappen die een essentiële bijdrage leveren aan het wooncomfort. De ongekend hoge isolatiewaarde maakt een hoge energiebesparing mogelijk. Terwijl de geluiddempende eigenschappen van de wol bijdragen aan het akoestisch comfort.

De uitstekende akoestische en thermische eigenschappen maken Supafil tot een absoluut topproduct. Niet voor niets hebben in Nederland inmiddels ruim 45.000 woningeigenaren bewust gekozen voor Supafil.

Adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en dat verdient een persoonlijke aanpak.

Gratis adviesgesprek