Warmterijk Spouwmuurisolatie

HR++ Parels

grijze gebonden HR++ Grafiet EPS-parels

Spouwmuurisolatie met de polystyreen parels is een uiterst effectieve manier van isoleren die al bijna dertig jaar met veel succes wordt toegepast. Polystyreen parels bestaan immers voor 95% uit lucht. En stilstaande lucht heeft, zoals u weet, de hoogste isolatiewaarde. Met onze HR++ parels hebben wij de welbekende isolatieparel echter naar een hoger plan weten te tillen.

Jarenlang onderzoek en een verfijnd productieproces, heeft ons in staat gesteld de parels te verrijken met grafiet. Hierdoor ontstaat een grijs pareltje dat ruim 20% beter isoleert dan de traditionele witte EPS-parels. Deze tot de verbeelding sprekende isolatiewaarde, maakt een ongekend hoge energiebesparing mogelijk.

Dankzij ons unieke inblaasproces worden de HR++ parels onderling verlijmd zodat er in de spouw een stevige isolatieplaat ontstaat. Door de ruimte tussen de parels onderling blijft de spouwfunctie in stand en wordt regenwater zoals gebruikelijk afgevoerd. Bijkomend voordeel is dat uw muren blijven ademen. Overtollig vocht in uw woning kan namelijk dankzij de HR++ parel ongehinderd via de muren wegventileren.

De hoge isolatiewaarde en het dampopen karakter maken de HR++ parel tot een van de populairste isolatiematerialen van Nederland. Sinds de introductie is er inmiddels meer dan 30 miljoen vierkante meter spouwmuur mee nageïsoleerd.

Adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en dat verdient een persoonlijke aanpak.

Gratis adviesgesprek