Warmterijk Spouwmuurisolatie

Isolatiematerialen

Warmterijk heeft ervoor gekozen om spouwmuren enkel te isoleren met isolatiematerialen waarvan de hoogwaardige kwaliteit zich door de jaren heen in de praktijk bewezen heeft. Dit om problemen achteraf uit te sluiten. De uiteindelijke keuze voor een bepaald isolatiemateriaal hangt af van uw woning en uw persoonlijke woonsituatie. Geen woning is namelijk gelijk. Een ding hebben de materialen echter gemeen: de uitzonderlijk hoge isolatiewaarden.

Knauf Supafil inblaaswol

Supafil is de eerste innovatie op het gebied van spouwmuurisolatie sinds ruim 30 jaar. Supafil is een inblaaswol die speciaal door Knauf wordt gefabriceerd met maar één doel voor ogen: het optimaal isoleren van spouwmuren. Dankzij het verfijnde en unieke productieproces, ontstaat een witte wol die zacht aanvoelt. Het witte uiterlijk heeft Supafil te danken aan de speciale siliconen behandeling, waardoor het als enige inblaaswol volledig waterafstotend is.

Lees meer: Knauf Supafil

grijze gebonden HR++ Grafiet EPS-parels

Spouwmuurisolatie met de polystyreen parels is een uiterst effectieve manier van isoleren die al bijna dertig jaar met veel succes wordt toegepast. Polystyreen parels bestaan immers voor 95% uit lucht. En stilstaande lucht heeft, zoals u weet, de hoogste isolatiewaarde. Met onze HR++ parels hebben wij de welbekende isolatieparel echter naar een hoger plan weten te tillen.

Lees meer: HR++ Parels

pur spouwmuurisolatie

Het isoleren van spouwmuren met PUR schuim wordt al meer dan 30 jaar met succes toegepast. Het aanbrengen van PUR isolatieschuim in spouwmuren gebeurt snel en zonder enige drukopbouw. Dit gebeurt met een speciaal door Warmterijk ontwikkelde doseermachine.

Lees meer: PUR schuim

Adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en dat verdient een persoonlijke aanpak.

Gratis adviesgesprek