Warmterijk Spouwmuurisolatie

Meer Met Minder

Meer Met Minder

Als u opzoek bent naar een betrouwbare partner om het gehele energiebesparingstraject aan uit te besteden, zoek dan niet verder. Als Meer Met Minder-aanbieder beschikken wij over de kennis en tools om u op dit vlak volledig te ontzorgen. Dit variëert van het uitbrengen van een gedegen advies over de te nemen maatregelen tot het in kaart brengen van subsidiemogelijkheden en een eventuele groene lening.

Samenwerking

Meer Met Minder is een nationale aanpak met als doel Nederland 20 tot 30% energiezuiniger te maken. Dit is alleen haalbaar als alle betrokken partijen (woningeigenaren, bedrijfsleven en overheden) zich inzetten en met elkaar samenwerken. Meer Met Minder ondersteunt en faciliteert deze samenwerking.

Kwaliteit

Meer Met Minder staat voor hoge kwaliteit. Dit geldt voor zowel het advies als de uitvoering. Meer Met Minder faciliteert daarom opleidingen voor haar aanbieders om ons op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing. Bovendien meten zij de tevredenheid onder onze klanten. Deze resultaten worden regelmatig aan ons teruggekoppeld, zodat wij daarvan kunnen leren en waar nodig verbeteringen kunnen doorvoeren.

Adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en dat verdient een persoonlijke aanpak.

Gratis adviesgesprek