Warmterijk Spouwmuurisolatie

Erkend installateur

Knauf Supafil Erkend installateur

Nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van minerale wol en steeds veranderende eisen aangaande kwaliteit en milieu zorgen ervoor dat de isolatiebranche niet stil staat. Wij hebben daarom het up-to-date houden van de kennis van onze isolatie professionals tot speerpunt gemaakt. Knauf Insulation werkt hierin nauw samen met Warmterijk. Knauf stelt namelijk regelmatig haar trainingscentrum in Visé aan ons beschikbaar, alwaar onze monteurs worden opgeleid tot Erkend installateur.

Tijdens deze uitgebreide training komen alle essentiële aspecten aan bod voor een optimale verwerking van Supafil, zoals: het product, bouwfysica, spouwinspectie, boortechnieken en -patronen, testmethodes en het werken met de inblaasmachine. Na afloop van de training wordt de kennis getoetst door middel van een centraal gehouden schriftelijk examen, waarop het SKG-IKOB toezicht houdt.

Als Knauf-Erkend installateur is Warmterijk dus hét isolatiebedrijf met de kennis en kunde om uw woning optimaal te isoleren. En dat merkt u meteen.

Adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en dat verdient een persoonlijke aanpak.

Gratis adviesgesprek