Warmterijk Spouwmuurisolatie

Certificaten

Alle door Warmterijk geleverde isolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strenge Nederlandse en Europese richtlijnen op het gebied van na-isolatie. Warmterijk beschikt daarnaast over de benodigde certificaten. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal effect op uw energierekening en wooncomfort. Deze certificaten gaan hand-in-hand met regelmatige kwaliteitscontroles, welke worden uitgevoerd door onafhankelijke instanties.

SKG-IKOB procescertificaat

Warmterijk is een door het SKG-IKOB gecertificeerd isolatiebedrijf en voldoet daarmee aan strenge richtlijnen. Ter controle voert het SKG-IKOB steekproefsgewijs controles uit op de bouwplaats. Tijdens dergelijke controles wordt er gecontroleerd op oa boorpatroon, spouwvulling, conditie van de muren, instelling machines, etc. Zo blijven wij scherp en bent u gegarandeerd van kwaliteit.

Lees meer: SKG-IKOB

Knauf Supafil Erkend installateur

Nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van minerale wol en steeds veranderende eisen aangaande kwaliteit en milieu zorgen ervoor dat de isolatiebranche niet stil staat. Wij hebben daarom het up-to-date houden van de kennis van onze isolatie professionals tot speerpunt gemaakt. Knauf Insulation werkt hierin nauw samen met Warmterijk. Knauf stelt namelijk regelmatig haar trainingscentrum in Visé aan ons beschikbaar, alwaar onze monteurs worden opgeleid tot Erkend installateur.

Lees meer: Erkend installateur

KOMO attest

Als kwaliteitsbewust isolatiebedrijf zijn al onze isolatiematerialen voorzien van een KOMO attest. In een attest staat welke prestaties u van een isolatiemateriaal mag verwachten en onder welke voorwaarden wij het mogen aanbrengen. Een KOMO attest is daarom het nationale keurmerk voor de bouwsector en een door het Ministerie van VROM geaccepteerd bewijs dat aan het Bouwbesluit wordt voldaan.

Lees meer: KOMO

Meer Met Minder

Als u opzoek bent naar een betrouwbare partner om het gehele energiebesparingstraject aan uit te besteden, zoek dan niet verder. Als Meer Met Minder-aanbieder beschikken wij over de kennis en tools om u op dit vlak volledig te ontzorgen. Dit variëert van het uitbrengen van een gedegen advies over de te nemen maatregelen tot het in kaart brengen van subsidiemogelijkheden en een eventuele groene lening.

Lees meer: Meer Met Minder

Adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en dat verdient een persoonlijke aanpak.

Gratis adviesgesprek